Pădurea Codrișor
Pădurea Codrișor

Doris Rai, a întrebat tinerii din Bistrița referitor la locul lor de întâlnire din Pădurea Codrișor și cum ar vrea să fie amenajat ca ei să se poată relaxa acolo în timpul lor liber.

Tinerii nu își doresc decât puțină siguranță în pădure cum ar fi iluminatul și locuri pentru hamace și alte lucruri esențiale pentru un loc de agrement care nu sunt deloc costisitoare.

„Tinerii noștri cer atât de puțin pentru a fi fericiți… I-am întrebat ce ar trebui făcut pentru ca locul lor preferat de întâlnire din pădurea Codrișor să fie cum și-l doresc.

Iată lista lor: coșuri de gunoi (dovada că iubesc mediul și curățenia mai mult decât mulți adulți), câteva alei pietruite să poată ajunge aici și după ce cade o ploaie, locuri unde să-și întindă hamacele și, dacă s-ar putea, să fie iluminată măcar o parte din pădure, să poată sta seara fără frică. Dacă s-ar putea să treacă din când în când și o patrulă a jandarmeriei au spus că s-ar simți în siguranță. O fi mult?
N-au cerut luna de pe cer. Și nici lucruri care să secătuiască bugetul local.

Dacă nici atât nu suntem în stare să facem pentru ei, în câteva luni, ne merităm pedeapsa de a le duce dorul când aleg alte orașe, mai atente la micile lucruri care îi fac fericiți.”, a scris Doris Rai pe pagina ei de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here