Prognoza pentru următoarele două săptămâni:

Temperaturile maxime în acestă săptămână vor fi între 8-10 grade, după care va avea loc o răcire treptată a vremii, cu temperaturi de 4-5 grade, apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit meteorologilor.

Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni prognoza pentru perioada 7-20 decembrie: Transilvania – La începutul primei săptămâni, valorile termice diurne vor fi apropiate de normele perioadei, cu o medie a temperaturilor maxime de 4 grade și a celor minime de -3…-1 grad.

Apoi, vremea se va încălzi, iar media maximelor va atinge 8 grade, în intervalul 10 – 13 decembrie, când și temperaturile nocturne vor deveni pozitive, cu o valoare medie de 2…3 grade. Ulterior, va avea loc un proces de răcire treptată, astfel încât, între 17 și 20 decembrie, regimul termic va fi normal pentru această perioadă, cu valori medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 2 grade și ale celor minime nocturne de -5…-3 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în intervalul 9 – 15 decembrie, iar în jurul datei de 10 decembrie, acestea se pot semnala pe arii mai extinse și pot fi mai însemnate cantitativ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here