Încrederea în forțele proprii și recunoașterea propriilor calități sunt două lucruri esențiale pentru a-ți atinge potențialul maxim. Însă, în viața noastră există momente în care ne simțim inhibați să afișăm adevăratul despre, fiindcă ne gândim deseori la așteptările sau prejudecățile celor din jur.

Odată cu trecerea anilor, întâmpinăm obstacole sau critici care te pot descuraja, când vine vorba să-ți urmezi pasiunile și talentele. Dar, prin curajul de a te afirma, îți asumi riscul de a fi diferit și de a arăta lumii cine ești cu adevărat. Poți fi mai deschis și onest cu tine însuți și cu ceilalți despre cine ești și ce îți place să faci, fără teama de a fi judecat sau respins.

De asemenea, este important să-ți recunoști calitățile și să le arăți lumii. În acest fel, poți să te bucuri de succesul tău și să îi inspiri pe ceilalți să-și urmeze propriile lor talente și pasiuni. Este important să nu fii modest sau să te subestimezi, ci să-ți lauzi munca și talentul și să arăți lumii ce ești capabil să faci.

Interpreta de muzică populară Nicoleta Șortuș a fost foarte deschisă să ne împărtășească experiențele și gândurile ei legate de viața de artist. Aceasta ne-a povestit că cea mai mare bucurie a ei este să vadă oamenii fericiți și să îi înveselească prin muzica ei.

Când am întrebat-o cum a descoperit talentul de a cânta, Nicoleta Șortuș a spus că îl avea încă din copilărie, dar a decis să înceapă să cânte cu adevărat la vârsta de 14 ani. Am fost curioași să aflăm care este melodia ei preferată dintre toate cele cântate de ea până acum, iar răspunsul a fost că „Nimeni nu-i ca mine” este piesa care are un loc aparte în inima ei.

Tracul de scenă este des întâlnit printre artiști și ne-a mărturisit că nu a avut niciodată trac, ci doar emoții constructive care nu au reușit să o facă să greșească. Însă, discuția noastră a avut o notă mai critică atunci când am abordat subiectul stilului muzical predominant al României. Artista mi-a spus că, din punctul ei de vedere, muzica bună și de calitate a ajuns la un nivel foarte scăzut, iar artiștii buni și de calitate nu sunt apreciați la adevărata lor valoare.

Nicoleta ne-a demonstrat că fără ore de canto, fără a urma o școală de muzică, a ajuns sa fie foarte apreciată de public și să fie solicitată la diverse evenimente din viața oamenilor. În timpul liber, artista își dedică toată atenția sportului.

Am observat că artista este foarte activă pe TikTok, având o cumunitate de 25 de mii de urmăritori și peste 140 de mii de aprecieri, unde artista împărtășește cu urmăritorii momente din viața sa, atât de artist, cât și din timpul liber. Pe lângă acestea, pe profilul său de TikTok, artista are și videoclipuri din piesele care au făcut-o cunoscută. Acest subiect a adus o notă pozitivă în conversație, mărturisindu-ne că în prezent, aceasta este cea mai bună platformă pentru a te promova, dar din păcate și aici este promovată prostia.

Cu toate acestea, ea și-a format propria comunitate de oameni minunați care sunt alături de ea în fiecare seară, participând la live-uri în care se povestește, se cântă și se joacă jocuri. Artista a dezvăluit faptul că TikTok are și părți frumoase, iar cheia este să știi cum să te promovezi.

 

Cum este viața de interpret de muzică populară?
Este foarte frumos! Cea mai mare bucurie a mea când văd că pot înveseli lumea.

Cum și când ați descoperit talentul de a cânta?
Talentul l-am avut încă de când eram micuță, dar de când am simțit că vreau să cânt a fost pe la 14 ani.

Care este melodia dumneavoastră preferată dintre cele cântate de dumneavoastră?
Dintre toate melodiile mele preferate, cea care are un loc aparte este “Nimeni nu-i ca mine“.

Ați avut vreodată trac de scenă?
Nu am avut! În schimb am emoții, dar sunt constructive și niciodată nu au reușit să mă facă să greșesc.

Ce părere aveți de stilul muzical predominant al României?
Din punctul meu vedere nu este ok unde s-a ajuns! Muzica bună și de calitate a ajuns la un nivel foarte scăzut! Din păcate, noi artiștii buni și de calitate care ne facem treaba și punem tot de la noi, nu suntem apreciați la adevărata valoare! În ziua de azi, din păcate, se promovează prostia.

La ce concursuri ați participat și ce locuri ați luat?
Din păcate nu am participat la niciun concurs, pentru că nu am avut șansa de a ajunge pe o scenă.

Ați urmat o școală de muzică?
Nu am urmat nicio școală de muzică sau ore de canto.

Cu ce vă ocupați timpul liber?
Pe lângă muzică, a doua pasiune a mea este sportul. În timpul săptămânii merg În fiecare zi la sală.

Când ați făcut primii pași în această carieră v-ați gândit că va urma să fie de succes?
Primii pași i-am făcut târziu, undeva la 14 ani cum v-am spus și mai sus, dar când am luat mai în serios a fost pe la 16 ani și de atunci am știut că asta e tot ce îmi doresc să fac și că o să am un mare succes!

Am observat că sunteți foarte activă pe TikTok. Ce ne puteți spune despre acest lucru și despre comunitatea formată?
La ora actuală este cea mai bună platformă pentru a te promova! Din păcate, și aici este promovată prostia! Eu mi-am format comunitatea mea de oameni minunați, care sunt alături de mine în fiecare seară. Pe lângă faptul că postez videoclipuri, se pot face și live-uri în care povestim, le mai și cânt, jucăm meciuri. Are și părți frumoase TikTok, dacă știi cum să te promovezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here