Daniel Năstuță
Daniel Năstuță

Daniel Năstuță, omul de care Rebra are nevoie pentru ca schimbarea să ia loc.

Candidatul la Primăria Rebra, Daniel Năstuță, are încredere că, muncind împreună și punând în aplicare proiectele gândite de el și echipa sa, comuna le poate oferi locuitorilor ei un nivel de trai mai bun.

Tinerii, și nu numai, au nevoie de condiții pentru a rămâne aici, pe meleagurile natale, iar asta implică locuri de muncă, un sistem educațional ca la carte și condiții de trai decente. Unul din pașii pe care Daniel Năstuță vrea să îi urmeze este susținerea firmelor locale.

Intenționăm să trecem în revistă și colaborarea cu firmele locale noi sau care există deja, implementând mai apoi posibile proiecte comune cu acestea.

Cât despre realizarea finanțărilor, participarea la o întâlnire de la Bucureşti a lămurit lucrurile privind sistemul fondurilor europene.

De asemenea, ar putea beneficia de sprijin din partea Partidului Național Liberal și a Guvernului.

Trebuie să ne grăbim să aplicăm cât mai repede la acestea. Am fost sfătuit să nu astept până pe ultima sută de metri că s-ar putea sa rămânem fără finanțări, iar asta e ceva de care voi ține cont și voi avea mereu în vedere.

În ceea ce privește condițiile, atât cele de trai, cât și cele legate de educație și învățământ, situația ar putea fi îmbunătățită considerabil.

Așadar, Daniel Năstuță are în plan mai multe proiecte menite să crească nivelul de trai și să ofere astfel o viață mai bună rebrenilor de toate vârstele.

Avem nevoie în comună de apă potabilă, canalizării, poduri. Două școli ar urma să fie reabilitate, programul nostru cuprinzând implementarea unui program de tip after-school. Acest program prelungit ar veni în ajutorul părinților care muncesc și ar reprezenta un aspect de mare interes pentru persoanele plecate în străinătate.

Toate aceste proiecte ar putea avea parte de o colaborare la nivel de comună cu marile instituții și persoane influente. Se zice că orice se poate, atunci când îti dorești cu adevărat. Iar Daniel, împreună cu echipa sa, își dorește și luptă pentru a aduce o schimbare în bine în Rebra.

Cred că se poate, că putem face proiecte care să ridice această comunitate. Am intrat în această cursă, care nu este atât de ușoară, dar nimic nu este imposibil. Atât eu, cât și echipa mea, avem o experiență bogată în țară și în străinătate. Știu că nu este atât de dificil să aducem acele condiții și aici, în Rebra.

Dincolo de dorința de a face ceva, stă susținerea, care este „fundația“ construirii și transformării unei comune.

Echipa lui Daniel beneficiază de toată susținerea de care are nevoie pentru a transforma Rebra într-o comună la standarde europene. „În urma vizitei din București am găsit susținerea de care aveam nevoie, iar la plecare oamenii ne-au zis că așteaptă să ne semneze proiectele.

Un proiect bun are nevoie de timp, să fie gândit și scris. „E păcat să ai parte de oportunități și să nu te folosesti de ele pentru a aduce un bine comunității tale. Tot ce ne dorim noi, apa potabilă, canalizare, podurile, sunt proiecte care puteau fi făcute cu ani înaite, iar unele au fost începute și uitate. Acum noi trebuie să reluăm proiectele, urmând o perioadă încărcată, însă ne dorim să lăsăm în urma noastră o comună la standarde europene. Cu pași simpli, vom rezolva toate aceste probleme din comună și sperăm să ajungem să facem și lucruri mai mari de atât.

Încrederea pe care oamenii și-au clădit-o față de candidatul la Primărie dă de înțeles că ceea ce va face va duce comuna Rebra pe drumul cel bun.

Prima dată când am mers în campanie a fost un șoc pentru mulți. Dar după și-au dat seama ca aș putea aduce o schimbare, mai ales că lucrurile se mișcă atât de greu la noi în comună.

Astfel, Daniel Năstuță își propune să acceseze fonduri europene pentru ca proiectele puse în plan să ia viață.

Din păcate, în anii anteriori ne-au scăpat o mulțime de finanțări europene, poate din neștiință sau din nepăsare. Sperăm să putem recupera din spate și să aducem idei tinere, dar fără să îi uitam pe cei mai în vârstă.

Mesajul candidatului la Primăria Rebra, Daniel Năstuță, pentru cetățenii comunei:

Dragi rebreni, trebuie să avem mereu în gând viitorul, deoarece după noi va veni o nouă generație formată din copiii și nepoții noștri. Trebuie să fim alături unii de alții deoarece suntem o comună atât de frumoasă și primitoare. Acesta este motivul pentru care candidez la primărie – să pot face ceva pentru tinerii care nu își mai gasesc locul aici în țară. Vorbesc cu reberenii care sunt departe de casă și așteaptă un pas făcut de noi ca ei să îl facă pe următorul. Cred că se poate schimba ceva, cred că se pot realiza multe și niciodată nu o să mă dau bătut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here