Daniel Rus
Daniel Rus

Tânărul Daniel Rus, de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, a alergat de la începutul competiției până la ultimul metru din traseu, cu ambiție și determinare.

Tot efortul său nu a fost în zadar, sportivul și-a depășit limitele prin muncă, seriozitate și disciplină, astfel că, s-a clasat pe locul al treilea în proba rezervată juniorilor 1 masculin din cadrul Campionatului montan de alergare montană scurtă de la Câmpulung Moldovenesc!

Daniel Rus a alergat pe un traseu de 6 km, reușind să se califice la Balcaniada de alergare montană scurtă din 24 octombrie, care va avea loc la Poiana Brașov, potrivit informațiilor transmise pe pagina clubului Gloria 2018.

„Chiar dacă în ultimele luni am avut câteva sincope în ceea ce priveste pregătirea, astăzi am văzut din nou la Daniel ambiția și determinarea care l-au caracterizat mereu. Sunt mulțumită de acest rezultat și sper să continue să-și depășească limitele, care îl vor învața cât mai multe despre el. Azi a dovedit că totul este posibil dacă există muncă, seriozitate și disciplină. Felicitări Daniel! Mulțumim conducerii clubului pentru sprijin!”, a declarat prof. Silvia Zanca Mureșan!

 

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here