Daniel Suciu
Daniel Suciu

Candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, a rupt tăcerea și a prezentat dovezi pe pagina sa de Facebook, dezvăluind cui i se datorează de fapt meritele pentru proiectul rețelei de apă și canalizare din Sângeorz-Băi.

„Da, unele ziceri chiar se potrivesc. Pe una am reținut-o și chiar o dau mai departe: <<când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească>>. Am tăcut când cineva își făcea poze cu lucrările de apă și canalizare, mințind că e meritul lui. Zile și luni în șir.

Am tăcut când trăncăneala a ajuns la capitolul <<Radu Moldovan nu ne-a ajutat cu nimic și nu avem nevoie de el și Suciu ne-a blocat>>. Ei, acum cred că trebuie să vorbesc și eu. Cu documente!

Știți dragi sângeorzeni că finanțarea lucrărilor pentru introducerea rețelei de canalizare pe 38 de străzi și introducerea sau modernizarea rețelei de apă pe 19 străzi este obținută de Radu Moldovan în 2017? Știți că licitația și derularea contractului nu are nimic de-a face cu edilul, totul fiind făcut de către Consiliul Județean și Aquabis?

Știți că primăria face lucrări doar pe anumite tronsoane neprinse inițial și mai și cere bani pentru asta oamenilor? Mai jos dovezile și voi reveni și cu etapa a doua a investițiilor pentru apă și canalizare, contract semnat tot de Radu Moldovan, în martie anul acesta.

Așa cum voi reveni și la asfaltarea DN 17 pe raza orașului. Și la baza sportivă, liceu, școala de la Cormaia sau proiectul de gaz. Minciuna are picioare scurte întotdeauna și adevărul este unul singur!”.

 

 

Sursa foto/info: Facebook – Daniel Suciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here