Dar din dar se face Rai!

Darul nostru este cunoașterea. Și ce mijloc mai bun decât cărțile pentru a împărtăși cunoaștere? Știți voi, cărțile pline de informații și povești ce ne oferă aripi. Echipa POV21 a conceput proiectul Biblioteca POV21 sub forma unui act de caritate, menit pentru a ajuta și alți copii să guste bucuria lecturii diverse. Anul acesta vă invităm să donați cărți pentru înființarea bibliotecii la Școala Gimnazială Iuliu Prodan, din localitatea Chiochiș, județul Bistrița-Năsăud.

Succesul proiectului

Proiectul nostru a cunoscut un real succes, chiar peste aşteptările organizatorilor atât în anul 2018, cât și în anul 2019. Datorită tuturor elevilor şi profesorilor care au luat parte la acest proiect ambiţios s-au strâns peste 4000 de cărţi pentru Școala Gimnazială ,,Ioan S. Pavelea” din Runcul Salvei și pentru Școala Gimnazială Nușeni.

Așadar, dacă ai o carte sau mai multe care ți-au rămas mici după ce ți-au lărgit orizontul cunoașterii, te invităm să le donezi. Cum poți face asta? Nimic mai simplu! Le duci la școală în perioada 20-22 septembrie și le pui în cutiile amplasate la vedere alături de un afiș sugestiv. Școala care donează cele mai multe cărți va fi primi un premiu surpriză!

Cum poţi ajuta?
În caz că vrei să ajuţi şi nu ai cum să ajungi la una dintre cutiile amplasate de echipa POV21, poți lua legătura cu Bontaș Gina, coordonatoarea proiectului Biblioteca POV21.

Noi aşteptăm cu mare drag ziua de 23 septembrie să vedem ce s-a reuşit pentru copiii din Chiochiș. Dacă vrei să ştii că ai lărgit orizonturile de cunoaștere a unui copil, acum e momentul să acţionezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here