Accident rutier în localitatea Dealu Ștefăniței!

Elicopterul de la Baza Aeriană Jibou, județul Sălaj, intervine în aceste momente în localitatea Dealu Ștefăniței la un accident rutier.

Luni, 5 iulie, în jurul orei 11, a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 17 C, unde un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Romuli, care circula în calitate de pieton, a fost accidentat de un autoturism.

Prima interventie a foat asigurată de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud.

,,În această dimineață, în jurul orei 11.00, pe Drumul Național 17 C, în localitatea Dealul Ștefăniței, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului, polițiștii rutieri năsăudeni au constatat faptul că, un bărbat de 66 de ani, din Romuli, care circula în calitate de pieton, a fost accident de un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Săliștea de Sus, județul Maramureș.

Pietonul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.”, potrivit IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here