Știi ce se întâmplă când o echipă de specialiști în brutărie, patiserie și cofetărie se mărește?

Magia Delice Pan ia amploare! Iar acum, suntem în căutarea unor noi talente care să se alăture echipei noastre și să ne ajute să creștem și mai mult.

Dacă ești pasionat de brutărie, patiserie sau cofetărie și ai experiență în domeniu, atunci avem nevoie de tine! Suntem o echipă dinamică și prietenoasă și suntem gata să te primim în rândurile noastre.

Îți oferim poziții disponibile de brutar, patiser sau cofetar și îți promitem că vei avea parte de cele mai bune condiții de muncă și oportunități de dezvoltare profesională. Ne găsești la Tiha Bârgăului, numărul 106B.

Dacă te gândești că ai abilitățile potrivite pentru a face parte din echipa Delice Pan, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0785 449 007. Vrem să te cunoaștem mai bine, așa că te rugăm să ne trimiți CV-ul tău și o scurtă prezentare despre experiența ta în domeniu.

La Delice Pan, ne dorim să fim cei mai buni în ceea ce facem și suntem convinși că, împreună cu tine, putem să oferim produse de calitate și să aducem zâmbete pe fețele clienților noștri.

Alătură-te echipei Delice Pan și hai să creăm împreună cele mai delicioase experiențe pentru clienții noștri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here