Ești elev și încă nu te-ai hotărât la ce facultate să te înscrii?

Dacă te gândești să devii student/ă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca (FSEGA), dar mai ai o serie lungă de nelămuriri, află că ai posibilitatea să primești răspunsurile la toate întrebările tale direct de la Decanul facultății.

Această oportunitate unică este oferită prin intermediul unei sesiuni online, care va avea loc pe 9 martie 2023, la ora 18:00. Participarea la această sesiune online va fi un pas important în ceea ce privește procesul de luare a unei decizii bine informate cu privire la viitorul tău academic.

În cadrul acestei sesiuni, Decanul FSEGA va oferi informații despre programul de studii, resursele disponibile pentru studenți, oportunitățile de carieră și orice alte aspecte care pot fi de interes pentru tine. De asemenea, vei avea ocazia să adresezi orice întrebare sau nelămurire pe care o ai, iar Decanul va fi acolo să ofere răspunsuri precise și complete.

Pentru a participa la sesiunea online, accesează link-ul: econ-ubbcluj-ro.zoom.us/j/83159551185. Acest lucru îți va permite să intri în contact direct cu Decanul FSEGA și să primești informațiile de care ai nevoie.

Nu pierde această oportunitate de a- clarifica toate nelămuririle și de a afla tot ceea ce trebuie să știi despre FSEGA înainte de a te decide.

Participă la sesiunea online și începe drumul tău spre succesul academic și profesional ,,La cafea cu Decanul”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here