Năsăud
Năsăud

Din 22 septembrie se pot face inmatriculări în Năsăud!

În urma Ordinului M.A.I. Nr. 139 / 16.09.2020, începând cu data de 22 septembrie a.c. vor fi organizate activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare și în alte sedii decât cele din municipiile reședință de județ.

Astfel, s-a aprobat o listă cu 26 de orașe în care vor funcționa sedii secundare pentru serviciul sus-menționat, listă pe care se regăsește și orașul Năsăud.

Așadar, începând cu data de 22 septembrie, la sediul Poliției Năsăud va funcționa un punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Bistrița-Năsăud.

Pentru început programul va fi organizat doar în zilele de marți și joi.

„Demersurile pentru implementarea unei astfel de măsuri au fost inițiate în urmă cu mai mult timp și ne bucurăm că se concretizează. În felul acesta, sperăm să rezolvăm cel puțin două aspecte. În primul rând, să venim în sprijinul locuitorilor din zona Năsăudului pentru a beneficia de un acces facil la serviciile publice de înmatriculare a vehiculelor, nemaifiind nevoiți să se deplaseze până la Bistrița. În al doilea rând, ne dorim să descongestionăm activitatea serviciului de la sediul principal – care funcționează în incinta Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud – unde se produc deseori aglomerări. Aprobarea ordinului este extrem de binevenită, mai ales acum, în contextul pandemiei”, precizează subprefectul Eugen Curteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here