Poliția din Bistrița-Năsăud a lansat o căutare pentru a găsi un bărbat dispărut. Bărbatul, numit Lăcătuș Petru, în vârstă de 74 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Bungard, comuna Lechința, în data de 11 februarie și nu s-a mai întors de atunci. Persoanele care au informații despre locația sa sunt rugate să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Lăcătuș Petru are o înălțime de 1,70 m și ochii căprui. Părul său cărunt este tuns scurt. În momentul plecării sale, purta o jachetă și pantaloni negri, o șapcă sport și papuci de culoare albastru închis.

Este important ca oricine are informații care ar putea ajuta la găsirea lui Lăcătuș Petru să ia legătura cu autoritățile. Poliția caută cu disperare orice informație care ar putea conduce la găsirea lui, iar orice ajutor este binevenit.

Este important să se găsească bărbatul cât mai curând posibil, pentru a se asigura că este în siguranță și pentru a-l aduce înapoi acasă la cei care îl iubesc și îi sunt apropiați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here