Conform informațiilor primite, o femeie, în vârstă de 45 de ani și originară din localitatea Sărata, a părăsit voluntar locuința sa pe data de 6 februarie a.c. și de atunci nu s-a mai întors. Autoritățile din Bistrița-Năsăud au luat imediat măsuri și au început o anchetă în acest sens, însă până în prezent această femeie, identificată ca fiind TÂRNOVAN FLORINA, nu a fost găsită.

Polițiștii îndeamnă publicul să fie atent la orice informație care ar putea să conducă la depistarea acestei femei și îi roagă să anunțe imediat cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Orice detaliu, indiferent cât de mic ar părea, poate fi crucial în această anchetă și poate ajuta la găsirea acestei femei.

,,Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 45 de ani, din Sărata care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 6 februarie a.c., *TÂRNOVAN FLORINA*, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Femeia are înălțimea de aproximativ 1,60 m, greutatea de aproximativ 50 de kilograme, păr negru, ochi căprui.

La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare neagră cu roșu și glugă din blană. Asupra ei avea o geantă de culoare gri.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.”, au transmis reprezentanții IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here