Vedeta populară
Vedeta populară

Vedeta Populară este un talent show de folclor,  în care interpreţi care cântă muzică populară au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti, care va alege Vedeta populară.

Alin Fodorca va participa la această emisiune însoțit de Nicu Cioancă, care va fi alături de el pe întregul parcurs al emisiunii.

Vedeta populară

Am stat puțin de vorbă cu Alin ca să vedem cu ce gânduri pleacă spre emisiune.

Alin, poți să ne spui de ce ai ales să participi la această emisiune?

„Am ales să particip la această emisiune, deoarece îmi oferă marea șansă de a mă afirma în muzica populară.“

De ce l-ai ales pe domnul Nicu Cioancă ca interpret alături de care să cânți?

„Am ales să cânt în concursul «Vedeta Populară» cu domnul Nicu Cioancă, deoarce este un interpret reprezentativ pentru județul nostru, care duce cu mândrie portul și cântul bistrițean.
Încă de mic îl urmăream la emisiunile populare în care apărea, iar când am mai crescut am avut onoarea de a-l întâlni la spectacolele locale.“

Emisiunea are mai multe etape. Spune-ne în ce etapă ai ajuns și cum vrei să se termine această experiență pentru tine.

„Am trecut de preselecția de la Bistrița, iar acuma am venit la Bucuresti unde au loc filmările. Sper să ajung cât mai departe și de ce nu, chiar să câștig concursul.“

Dacă ai câștiga concursul, ce te gândești să faci cu marele premiu ?

„Cu siguranță l-aș investi în viitorul meu. E lucrul cel mai important.“

La fel de încântat ca și Alin este și domnul Nicu Cioancă care a afirmat pe pagina sa de Facebook că este acolo să îl susțină, chiar daca ieri a fost o zi cu o încărcătură emoțională: „Astăzi în zi Sfântă când sărbătoresc ziua onomastică… Cioanca Nicu Ilie… sunt alături de dragii colegi de la Ansamblul Profesionist Dor Românesc, pentru a-l susține pe prietenul și colegul meu mai tânăr dar foarte talentat Alin Fodorca la emisiunea «O vedetă populară» TVR. Îi dedic această prezență a mea astăzi aici, dragului meu Tată care azi ar fi împlinit o frumoasă vârst… !
Azi e ziua noastră și mereu o să rămână așa!
Știu că ești cu sufletul tău bun alături de mine și că de sus mă sprijini în tot ceea ce fac…!“

Noi le dorim mult succes și să se întoarcă cu premiul cel mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here