Dorolea

Un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD au intervenit ieri seară, în localitatea Dorolea, la un accident rutier. Două persoane au fost accidentate de un autovehicul în timp ce se deplasau pe marginea drumului.

Acestea au fost găsite conștiente, iar după evaluarea preliminară și acordarea primului ajutor, o victimă au fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Unul dintre pietoni era beat, iar celălalt nu a putut fi testat din cauza stării în care se afla.

„Un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Bistrița a accidentat doi bărbați de 40, respectiv 50 de ani, ambii din Livezile, care se deplasau în calitate de pietoni pe partea carosabilă.

În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți, bărbatul de 40 de ani necesitând și transportul la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul șoferului și a indicat valoarea de 0.63 mg/L alcool pur în aerul expirat in cazul pietonului de 50 de ani. Datorită stării de sănătate, bărbatul de 40 de ani nu a putut fi testat alcoolscopic, urmând sa-i fie prelevate mostre biologice la spital.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier”, se arată într-o informare a poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here