Doris Rai
Doris Rai

În urma accidentului de acum 2 zile în care un bărbat a murit fiind lovit de o mașină, Doris Rai, este revoltată pe Primăria și Poliția Locală din Bistrița.

Aceasta a postat un mesaj pe facebook prin care își declară nemulțumirea referitor la ceea ce se întâmplă, în cazul de față camerele de supraveghere nu funcționează toate. Iar exact camerele care ar fi putut surprinde accidentul care a cauzat și un deces nu funcționează.

„Au costat 500.000 de euro, bani publici, și în buna tradiție a administrației orașului nu trebuie justificată această investiție. S-a mai stins un om iar noi, cei vii, nutrim speranța să ne ferească Cel de Sus de alte tragedii”, a spus Doris Rai în postarea de pe facebook.

„Sistemul e vechi și trebuie schimbat”, acesta ar fi răspunsul de fiecare dată atunci când întrebarea „De ce nu funcționează camere de supraveghere?” este adresată celor de la primărie.

„Poliția Locală habar nu are câte camere de supraveghere funcționează în acest moment! Vă dați seama câtă sfidare civică? „, mai spune aceasta.

Aproximativ 2.000.000 de lei s-ar fi investit pe camere video, dar din păcate nu prea funcționează. O investiție nu prea bună.

„Frumos tablou, stimabililor care conduceți orașul! Suntem încă Bistrița medievală. Iar voi, aveți insolența să vorbiți cu nonșalanță de…smart city și digitalizare”, a adăugat Doris Rai pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here