Coronavirus
Coronavirus

Firmei Pavsig Company SRL din Telciu, deținută de omul de afaceri Pavel Sângeorzan , i s-a intocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicie a combaterii bolilor, deoarce luna trecuta s-au organizat evenimente private, precum petreceri, botezuri și cununii, încălcându-se prevederile legale.

Astfel, în urma unui eveniment de acest gen, mai exact, în urma unui botez, două persoane s-au infectat cu Coronavirus. Una dintre ele este ajutorul șefului de post din comuna Coșbuc, având rolul de naș. Totul s-a desfășurat într-un spațiu închis, numărul maxim de persoane admis fiind depășit, conform sursei Gazeta de Bistrița.

La nivel Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud se efectuează cercetări în dosarul penal 1120/P/03.08.2020, cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin. 2 Cod penal, constând în aceea că: în cursul lunii iulie 2020, reprezentanții Pavsig Company SRL Bistrița au organizat evenimente private tip petreceri/botezuri/cununii, la punctul de lucru al societății pensiune/restaurant din sat Telciu nr. 674A, jud Bistrița-Năsăud, cu încălcarea prevederileor legale referitoare la prevenirea răspândirii pandemiei cu noul coronavirus, iar urmare a unui astfel de eveniment două persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus„ au comunicat cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here