Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit luni seara, 23 noiembrie, pentru control, un autoturism care circula pe drumul județean 151.

La volanul autoturismului se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Unirea. În urma verificărilor realizate de polițiști, s-a descoperit că tânărul avea dreptul de conducere suspendat din data de 31.10.2020.

,,Aseară, în cadrul controalelor efectuate în filtrul instituit la intrarea în municipiul Bistrița, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autoturism care circula pe drumul județean 151.
A fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani, din Unirea, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că avea dreptul de conducere suspendat din data de 31.10.2020. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere fără permis.”, potrivit informațiilor comunicate de IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here