În această dimineață, în localitatea Teaca, pe Drumul Național 15A, a avut loc un accident rutier. Un bărbat de 64 de ani, din Sighetu Marmației, care conducea pe direcția Bistrița-Reghin, a intrat în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus. La volanul mașinii accidentate se afla un bărbat de 49 de ani din Vătava, județul Mureș.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului 5 persoane. Două dintre ele, pasageri în același autoturism, erau încarcerate, în stare conștientă și cooperante. Pasagerul din dreapta volanului a fost luat de paramedici și predat echipajului de la SAJ Bistrița-Năsăud. Conducătorul auto, de 49 de ani, a fost extras de echipajul de descarcerare și predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Victimele au fost stabilizate și transportate la spital. Prezentau traumatisme toracice, însă erau stabile hemodinamic și respirator. Pasagerii celuilalt autoturism implicat în accident nu prezentau mărci traumatice. Au fost evaluați de personalul medical și au refuzat transportul la spital

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pentru aproximativ 30 de minute, polițiștii de la rutieră au dirijat traficul alternativ, pe un singur sens.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here