În această dimineață a avut loc un accident rutier în localitatea Herina. În urma acestuia, o mașină s-a răsturnat, iar două persoane au rămas blocate în interiorul autoturismului.

La locul faptei a intervenit un echipaj de terapie intensiva mobilă SMURD, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și SAJ BN. După câteva cercetări, s-a descoperit că persoanele sunt în stare conștientă.

UPDATE ISU BN:

,,Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta a ajuns primul la locul solicitării și a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism.

Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud.

Victimele erau blocate intre elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie.

Cele doua victime erau stabile hemodinamic si respirator si au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here