Polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit miercuri după-măsă la un accident rutier, produs pe Drumul Județean 172D, în localitatea Ilva Mică. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane.

În accident au implicate trei persoane: un bărbat de 61 de ani, din Ilva Mică, băut și fără permis de conducere pentru nicio categorie de condicere, ce se afla pe un moped și două autoturisme, conduse de o tânără de 22 de ani, din Ilva Mică, respectiv o femeie de 34 de ani, din Bistrița.

Conducătorul mopedului și o femeie de 52 de ani, pasageră pe moped, au fost răniți.

Tânăra de 22 de ani, femeia de 34 de ani și bătrânul de 61 de ani au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele au fost negative în cazul celor două conducătoare auto, iar rezultatul bărbatului de 61 de ani a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,Totodată, în urma verificărilor, a reieșit faptul că acesta din urmă nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, după producerea accidentului, cele două autovehicule implicate ar fi fost mutate fără încuviințarea polițiștilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu alcoolemie, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.”, transmite IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here