Ioan Turc
Ioan Turc

Multe întrebări fără un răspuns pentru bistrițeni, după ce administrația PSD a aruncat banii pe fereastră și s-au cocoțat pe o pârtie, să ne vadă și cei de la PRO TV că nu avem toate țiglele pe casă. După toate ironiile, ridiculizările și rușinea de a fi bistrițean în urma proiectelor din bani publici, făcute complet aiurea, Ioan Turc cere explicații.

De asemenea, acesta spune că după ce va fi ales primar de către bistrițeni, va comanda un audit pentru a constata, concret, pe ce au fost dați banii bistrițenilor de-a lungul timpului, dar mai ales în administrația actuală PSD.

„Bistrițenii își pun o întrebare pe care nu pot să nu mi-o pun și eu. Care au fost costurile, plătite de administrația PSD, pentru lucrările de foarte slabă calitate care ne sar zilnic în ochi?

Cât au costat pietrele de pavaj de care ne împiedicăm zilnic în Piața Mică? De ce avem igrasie în apartamentele proaspăt reabilitate termic? Cât costă bezna de pe străzile cu iluminat public “externalizat”?

Cât a costat “asfaltarea” care transformă străzile în “canale venețiene” după fiecare ploaie mai sănătoasă?

Ca și voi, vreau să aflu toate aceste răspunsuri. Vreau să știu cât a costat un metru pătrat de pavaj de slabă calitate, pentru a afla de ce este atât de diferit de cel montat perfect la Oradea sau Cluj-Napoca.

Primul lucru pe care îl voi face, după ce voi fi ales primar, va fi să comand un audit profesionist, făcut de o firmă renumită, care să-mi arate clar pe ce au fost cheltuiți banii bistrițenilor”, scrie Ioan Turc pe pagina sa oficială de Facebook.

https://www.facebook.com/254527575470430/posts/628688741387643/

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here