Echipa de schiori
Echipa de schiori

Echipa de schiori fondiști a Liceului cu Program Sportiv Bistrița a demonstrat o performanță remarcabilă în cadrul Campionatelor Naționale de Juniori I și II și Seniori, care au avut loc în perioada 11-14 martie 2023 la Harghita Băi. Sub îndrumarea antrenoarei lor, doamna profesoară Ilie Maria, tinerii sportivi au reușit să se evidențieze și să se claseze în primele 6 poziții la nivel național, în toate categoriile de vârstă.

Într-o competiție intensă, echipa a obținut un număr impresionant de medalii, aducându-le mulți laurii de glorie. Monda Horațiu a reușit să-și etaleze abilitățile și să obțină o medalie de bronz în proba de sprint la categoria Juniori II. În total, echipa a adunat 16 medalii, inclusiv 3 de aur, 1 de argint și 12 de bronz, confirmând astfel calitatea pregătirii și a dedicării sportivilor.

Este important să menționăm eforturile depuse de doamna profesor Ilie Maria și să-i felicităm pentru îndrumarea și instruirea elevilor săi. De asemenea, felicităm și toți membrii echipei pentru performanțele lor impresionante. Prin aceste realizări, ei nu numai că au adus onoare școlii lor, dar au și demonstrat importanța unui antrenament riguros și al unei mentalități de învingător.

Această performanță remarcabilă ar trebui să fie un exemplu pentru toți tinerii care aspiră să ajungă la performanțe mari în sport și să-și dedice timpul și efortul pentru a-și îndeplini visurile. Felicitări încă o dată echipei de schiori fondiști a Liceului cu Program Sportiv Bistrița!

 

Echipa de schiori
Echipa de schiori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here