educația
educația

Dintotdeauna, educația micilor vlăstare s-a bazat pe familie și școală.

Școala ca instituție a comunității, la rândul ei, în contextual actual, are nevoie de colaborare cu alte instituții importante ale comunității pentru a putea desăvârși complexul act al educației.

educația

 

educația

Iată de ce, colaborarea cu Poliția devine foarte importantă, pentru binele comun. Școala, pe deoparte, oferă un serviciu social, formează caractere, dar are nevoie de parteneri fideli și aici ne referim la

COMPARTIMENTUL DE ANALIZĂ ŞI PREVERNIRE A CRIMINALITĂŢII care la rândul ei, poate să-și impună reguli, norme, servicii, toate destinate educării micior școlari.

Credem că Poliția poate avea un rol foarte important în educarea elevilor, alături de școală, pentru că ea reprezintă o instituție de referință pentru comunitate.

educația

Politia poate să prevină, dar să și intervină.

Parteneriatul între LICEUL TEHNOLOGIC FLORIAN PORCIUS RODNA care gestionează proiectul ,,Educația face diferența”, context în care derulează o serie de seminarii de parenting adresate părinților copiilor din cadrul proiectului reprezentat prin Director Vali Ganea și

COMPARTIMENTUL DE ANALIZĂ ŞI PREVERNIRE A CRIMINALITĂŢII reprezentat prin Agent șef principal de poliție, Tanco Gabriela, a venit în sprijinul părinților.

educația

Scopul Parteneriatului de colaborare îl constiuie asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţii de învăţământ.

Diminuarea faptelor de violenţă în incinta şi zona adiacentă unităţii de învăţământ prin organizarea de activităţi educative de prevenire;

Structurarea unei strategii de intervenţie comună în domeniul diminuării violenţei;

Realizarea unei proceduri unitare de colectare şi transmitere a informaţiilor;

Stabilrea procedurilor de acţiune în cadrul cooperării poliţie – şcoala în funcţie de cauze, specifcul actelor de violenţă şi aplicare a măsurilor de prevenire.

Creşterea calităţii modului de aplicare a activităţilor şi măsurilor preventive.

 ,,Vreau să îmi știu copilul în siguranță”

S-au abordat teme precum dispariția de minori, siguranța, violenta domestică.

Seminariile își propun să creeze un cadrul prielnic înformării și interacțiunii cu părinții copiilor.

educația

educația

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here