primar
primar

În 2012, Paul Știr a candidat pentru funcția de primar în comuna Căianu Mic, având doar 23 de ani. A fost numit cel mai tânăr primar din România.

Acesta îl susține acum pe David Szabo, care candidează pentru primăria din comuna Șanț și ar putea deveni cel mai tânăr primar din județul Bistrița-Năsăud.

„Prietenul meu, David Szabo poarta numele celui care a fost primar al șănțenilor o bună perioadă de timp, reprezentând cu cinste și demnitate această comunitate!

Îl apreciez pentru curajul de a intra în această competiție și îmi aduce aminte cum plin de entuziasm, determinare și credință, în anul 2012, la doar 23 de ani, am candidat pentru funcția de primar al comunei Căianu Mic.

Prin muncă și perseverență, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu susținerea celei mai UNITE comunități din județul Bistrița-Năsăud am reușit împreună să realizăm lucruri frumoase și atât de necesare pentru comuna noastră!

Am încredere în David și cred cu tărie că tinerețea nu este un dezavantaj pentru el, așa cum nu a fost nici pentru mine!

David îi seamănă foarte mult tatălui său, un OM hotărât, ambițios, harnic și dornic de a face fapte bune pentru comunitatea sa!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, în data de 27 septembrie, David va fi ales primar al comunei Șanț, pentru că, ȘTIE, VREA și POATE să ducă mai departe faptele bune ale tatălui său!”, a scris Paul Știr, candidat la primăria Căianu Mic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here