Bistrița
Bistrița

Zilele acestea în Bistrița a avut loc o dezbatare interactivă despre democratie, drepturile omului, despre ce înseamnă administrația locală și alte lucruri interesante.

Elevii de liceu din toată țara au participat la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru a vedea direct de la sursa ce înseamnă aceste lucruri.

„Bistrița-Năsăud este în aceste zile gazda Camp Kennedy, un program al American Councils Romania.

Elevi de liceu din toată țara au trecut pragul Consiliului Județean și au văzut ce înseamnă administrația locală și provocările ei direct de la sursă!

A fost o dezbatere interactivă, constructivă și care mi-a dat încredere în viitor! Am participat cu drag alături de Președintele CJ, Dl. Radu Moldovan și am încredere că oaspeții noștri, vârfuri ale generației tinere, au rămas cu dorința de a reveni aici!

Programul Camp Kennedy a cuprins workshop-uri, vizite instituționale, exerciții din care pot să învețe despre democrație, instituțiile statului, drepturile omului, drepturile elevului și despre cum pot ei să facă parte din mișcările de schimbare a societății civile din România.

Consider cultura și modul de a face politică de peste ocean, un etalon spre care trebuie să tindă România și generația noastră politică!”, a scris pe facebook Bogdan Ivan Gruia, consilierului președintelui CJ BN, Emil Radu Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here