Primăria Budacu de Jos a achiziționat tablete de ultimă generație pentru absolut toți elevii din comună.

Tabletele au fost achiziționate cu fonduri din bugetul local și au fost trimise către elevi.

„Dragii mei,
Deși posibilitățile financiare ale comunei noastre sunt reduse, comparativ cu alte comune, am fost și suntem convinși de necesitatea de a investi în educație, investind astfel în viitor.
După cum probabil știți, suntem printre puținele comune care asigură transport gratuit pentru toți elevii, atât cei care învață pe raza comunei cât și cei care învață la Bistrița!

În situația actuală, când cursurile școlare se desfășoară on-line, venim în sprijinul elevilor din comuna noastră cu tablete de ultimă generație, astfel încât scuza ”nu am avut” să nu existe!

Tabletele au fost achiziționate de către Primăria Budacu De Jos, cu fonduri proprii din bugetul local și vor fi transmise azi Școlii Gimnaziale Budacu De Jos care le va distribui către elevi.

Ca răsplată ne-am dori doar rezultate bune la învățătură! Cam asta ar fi mulțumirea pe care o așteptăm de la elevi, să ne facă, pe noi și pe părinți, mândri de rezultatele lor!
P.S. Tabletele au sosit de la furnizor la finalul săptămânii trecute, însă nu am dorit ca această acțiune să pară cu iz electoral.

Cu toții să fim sănătoși și să auzim numai de bine!”, a scris Florin-Sandu Simionca pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here