Cursuri
Cursuri

Proiectul educațional „Stai departe de tentații” inclus în calendarul județean este o inițiativă importantă pentru comunitatea locală și pentru creșterea nivelului de educație și conștientizare în rândul tinerilor. Lansarea proiectului a avut loc astăzi, iar invitații speciali au fost Miclauș Ovidiu de la Agenția Națională Antidrog și Cosma Lenuța și Șfrengeu Alexandru de la Inspectoratul Județean de Poliție.

Agenția Națională Antidrog are rolul de a preveni și combate consumul și traficul de droguri în România, iar prezența lui Miclauș Ovidiu la lansare poate fi considerată o oportunitate pentru tinerii participanți la proiect să înțeleagă mai bine pericolele și consecințele consumului de droguri.

În cadrul proiectului educațional inclus în calendarul județean se vor desfășura o serie de activități educative, cum ar fi prelegeri, workshop-uri și sesiuni de informare, care vor contribui la formarea și dezvoltarea competențelor tinerilor în diferite domenii de interes. Aceste activități vor fi organizate pe parcursul întregului an școlar și vor avea ca scop creșterea nivelului de educație și conștientizare în rândul tinerilor, astfel încât aceștia să devină membri activi și responsabili ai comunității lor.

Cursuri
Cursuri

Pașca Iuliana și Nechifor Daniela sunt două persoane remarcabile, care și-au dedicat timpul și resursele pentru a coordona cu succes proiectul educațional inclus în calendarul județean.

Atât Pașca Iuliana, cât și Nechifor Daniela sunt persoane deschise și empatice, care reușesc să creeze o atmosferă pozitivă și să inspire participanții să își dezvolte potențialul maxim. Ele sunt modele de implicare și dedicare, reușind să inspire și să mobilizeze tinerii să se implice activ în viața comunității și să își dezvolte competențele și abilitățile în diferite domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here