EMI Center

Cei doi reprezentanți ai firmei EMI Center, patronul Gelu Drăgan, și omul său de bază, Laurențiu H., au fost infectați cu COVID-19.

Cei de la Timp Online, au obtinut niște surse, potrivit cărora Laurențiu H, ce ținea legătura cu cei care stau în chirie, s-a simțit rău, având tuse și febră. Sâmbătă a primit rezultatul pozitiv al testului de Coronavirus, internându-se în spital.

Luni, Gelu Drăgan a făcut și el testul, fiind un om cu care se întâlnește des, și de asemenea, i-a ieșit pozitiv. Cu toate că a aflat acest răspuns la amiază, el tot s-a întâlnit cu persoanele de la sediul din Mihai Eminescu și muncitorii care lucrează la modernizarea restaurantului Patrc.

Oamenii cu care au luat contact cei doi sunt panicați extrem de nemulțumiți pentru că Direcția de Sănătate Publică ar fi acționat și ea cu întârziere. Abia marți ar fi trimis salariații Emi Center din Piața Mihai Eminescu acasă în izolare, iar restul se prezintă în continuare la serviciu fără să fie testați.

În plus, alte pereoane cu care ar fi avut contact Gelu Drăgan sunt niste bicicliști, în compania cărora a stat pe terasa unei cafenele din B1 Retail Park.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here