Emil Radu Moldovan
Emil Radu Moldovan

Din toamna anului 2021, fosta clădire a Tribunalului din Bistrița se va transforma în noua casă a extensiei Universității Tehnice din Cluj-Napoca.           

Emil Radu Moldovan a anunțat că acest proiect de reabilitare și modernizare se află în desfășurare, centrul educațional fiind destinat studenților pasionați de tehnologie, cercetare, dezvoltare și inovare.

,,🎓 După finalizarea proiectului, în 4 ani, 1.030 studenți și 103 cadre didactice vor beneficia de o infrastructură educațională nouă, iar tinerii din județul nostru vor putea să se dezvolte educațional în Bistrița-Năsăud.

📲 Mai mult, studenții bistrițeni vor avea la dispoziție tehnologie ultraperformantă, iar cele 3 laboratoare vor fi dotate cu:

🤖 Roboți pe șenile

🦾 Kituri de asamblare roboți (cu motoare și senzori de obstacole)

🦿Robot industrial tip păianjăn

🤖 Roboți cu senzori de reflexie

🦾 Robot industrial multi-articulație

🔬 Aparatură de cercetare medicală

🤖 Robot de masă flexibil.

⚙️ Specializările (licență/master) la care se vor putea înscrie sunt: Inginerie economică industrială, Producție digitală, Robotică, Inginerie medicală, Inginerie și managementul calității.

🟣🟢 Continuând să investim în educație, investim în viitor și oferim tinerilor noștri, șansa de a continua studiile acasă-n  Bistrița-Năsăud.

#ContinuămMunca” a anunțat Emil Radu Moldovan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: Emil Radu Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here