Acasă Știri Emil Radu Moldovan a anunțat viitoarele proiecte care vor fi realizate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud!

Emil Radu Moldovan a anunțat viitoarele proiecte care vor fi realizate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud!

0
Emil Radu Moldovan a anunțat viitoarele proiecte care vor fi realizate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud!
Emil Radu Moldovan

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean a scris astăzi pe facebook viitoarele proiecte pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud.

„Investițiile în sănătate se pot traduce în cifre, în cele 873 de aparate ultraperformante achiziționate, 56.936 de intervenții chirurgicale, dar viețile salvate, bucuria de a vedea pacienții ieșind pe picioare din spital și reîntâlnirea cu bine a familiei sunt, de fapt, cele mai valoroase, cele ce contează.

Așadar, pentru ca oamenii să beneficieze de servicii de cea mai bună calitate, continuăm munca și transformăm în fapte și aceste proiecte:
• Construirea Centrului de Radioterapie;
• Extinderea și modernizarea secției de Psihiatrie, str. Somesului nr. 1;
• Modernizarea secției de Pediatrie;
• Implementarea programului de digitalizare a sănătății, DigitalHealth, respectiv WI-FI în toate secțiile SJUB și acces la rezultat/dosar medical online.
Pentru că oamenii sunt pe primul loc și sănătatea înainte de toate!”, a scris Emil Radu Moldovan pe pagina lui de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here