Emil Radu Moldovan
Emil Radu Moldovan

Pentru un trai bun, avem nevoie de utilități, precum: canalizare, energie electrică și gaz. Astfel, Emil Radu Moldovan vine în sprijinul celor din Bistrița-Năsăud, prezentând un proiect vast, prin care 26 de comune și alte 4 văi importante vor avea parte de una dintre aceste utlități, și anume, de gaz.

„Proiectul ,,Conectarea la gaz a tuturor comunităților din județul nostru” este ÎN DESFĂȘURARE!

Astfel, împreună cu primăriile membre #ADIGaz, am început deja munca, pentru a transforma proiectul în realitate.

Până în acest moment, am identificat sursa de finanțare pentru lucrările la infrastructura de distribuție a gazelor și am realizat studiile de fezabilitate.

🟣Urmează depunerea cererilor de finanțare din fonduri europene, în următoarele săptămâni.

În primă fază, se vor depune proiecte pentru 26 comune care urmează să fie conectate la gaz: Budacu de Jos, Cetate, Dumitrița, Mărișelu, Șieu, Șieuț, Monor, Salva, Coșbuc, Telciu, Romuli, Teaca, Galații Bistriței, Miceștii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie, Nușeni, Șintereag, Braniștea, Petru Rareș, Ciceu Giurgești, Negrilești, Chiuza, Nimigea, Zagra, Șieu-Odorhei, Dumitra.

Am inițiat demersuri, ca în a II-a fază a proiectului, să putem să conectăm la gaz: Valea Bârgăului, Valea Someșului, Valea Ilvelor și Valea Țibleșului”, a transmis Emil Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: Emil Radu Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here