Emil Radu Moldovan
Emil Radu Moldovan

Emil Radu Moldovan a anunțat că lucrările pentru Sala Polivanetă, unul dintre obiectivele ,,Complexului Sportiv Unirea”, sunt în toi! Complexul va mai cuprinde un stadion cu 12.000 de locuri, stadion de atletism cu pistă, bază sportivă deschisă publicului larg, facilități și locuri de parcare.

Ritmul construirii este unul alert, iar președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud preconizează că deschiderea noii Săli Polivalente va avea loc anul viitor!

,,A trecut un an de la semnarea contractului pentru construirea noii Săli Polivalente, un an în care s-a muncit și putem deja să vedem structura primului obiectiv din cadrul <<Complexului Sportiv Unirea>>.

Dacă lucrările vor continua în același ritm, anul viitor vom deschide noua Sala Polivalentă cu o Gală a Sportului bistrițean.

Ca și până acum, mă țin de cuvânt și alături de echipă, #ContinuămMunca în toate domeniile, de la sport la sănătate, educație, infrastructură, cultură, ținând cont de nevoile comunităților și angajamentul luat: să continuăm dezvoltarea acestui frumos loc pe care-l numim acasă, Bistrița-Năsăud!” a transmis Emil Radu Moldovan pe pagina sa de Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here