Emil Radu Moldovan
Emil Radu Moldovan

Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a transmis un mesaj pe pagina lui de facebook cu ocazia Zilei Mondiale a Educației.

„Educația scrie viitorul, felul în care investim în acest domeniu reflectându-se în dezvoltarea țării noastre. Așadar, o „Românie educată” nu trebuie să fie doar un slogan sau un simplu proiect, ci un angajament ferm a cărui rezultate să se vadă zi de zi.

De Ziua Internațională a Educației îmi reconfirm implicarea și sprijinul în acest domeniu, prin continuarea sprijinirii tinerilor din județul nostru, dar și prin modernizarea și dotarea școlilor cu tehnologie de ultimă generație.

Însă, educația fără cadre didactice dedicate nu ar avea busolă. Cu atât mai mult, cu cât în ultimele luni acești oameni minunați s-au adaptat vremurilor grele și au făcut tot ce le-a stat în putință ca elevii să continue să învețe.

De asemenea, cei 70 de ani împliniți de “Palatul copiilor Bistrița”, locul unde talentul copiilor este pus în valoare, sunt încă o dovadă că în județul nostru educația este cheia care deschide calea viitorului. Aici au crescut și s-au format generații, s-au luminat minți și s-au clădit caractere.

Mă-nclin tuturor celor care își dedică viața educației!
Spor la învățat, dragi elevi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here