Emil Radu Moldovan
Emil Radu Moldovan

Motive de laudă din nou pentru Emil Radu Moldovan: ,,Suntem în linie dreaptă cu alte proiecte vitale pentru sănătatea oamenilor!”.

Unitatea de Primiri Urgențe a început deja să fie extinsă, modernizată și reabilitată, momentan mutarea fiind in curs de realizare, într-o locație provizorie din spatele spitalului.

De asemenea, se construiește heliportul pe terasa superioară a Spitalului, care va fi legat printr-un lift de o mare viteză de Unitatea de Primiri Urgențe. Lucrările sunt aproape gata, astfel încât din toamnă, va ateriza primul elicopter Smurd la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

La Secția de boli infecțioase, recuperare medicală, oncologie și dermato-venerice de pe strada Alba Iulia, nr. 7 Bistrița s-a reabilitat termic și a fost modernizată.

În plus, la Secția TBC, de pe strada Ghinzii nr. 26 Bistrița a crescut eficiența energetică.

Emil Radu Moldovan a adăugat faptul că: ,,Împreună cu o echipă managereală performantă și o echipă medicală de nota 10, ne adaptăm situației actuale, dar continuăm și să transformăm în realitate, proiecte extrem de utile și importante pentru sănătatea oamenilor din județul nostru!”

Felicitări!

 

Sursa foto/info: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here