Willcox, un artist din Ungaria, vine pentru prima dată în România pentru a concerta în Soho!

Vigh Attila si-a inceput cariera acum 10 ani si de atunci a lucrat ca si producer cu multe vedete mondiale : Thomas Gold, John Dahlback, Tom Novy, The Cube Guys.Dupa au inceput si concertele pentru Attila atat in tara cat si in strainatate : Cehia, Anglia, Serbia, Austria. Din 2013 activeaza ca si DJ ul rezident din UP! The Club si Siofoki Palace Dance Club. A participat si la Balaton Spund, Sziget fesztival, cluburi : Bef Beach, Studio.

Cu noul nume artistic Willcox primul succes a venit in 2015 cu piesa Fredde le Grand – Put your hands up for detroit remix. Piesa care este folosit inclusiv de Don Diablo, Henry Fong, Pep & Rash, MAKJ, Bob Sinclair cat si de catre Stereo Palma, Andro, Newik, Antonyo ca si artisti autohtoni.

Primul single a lui Willcox se numeste Day N Night care vrajeste ascultatorul cu o dinamica placuta si o armonie magica. De atunci publicul a facut cunostinta si cu Let it Go sau Rrmember. Pentru piesa Tequila videoclipul a fost realizat in Maroc. Willcox a spus ca asta era exact piesa cu care nu vroia sa se evidentieze in strainatate dar Wilcox a fost contactat de unul dintre cele mai mari label-uri; Ultra Records si asa numele lui Wilcox a ajuns langa Calvin Harris, Deadma5, Axwell, Paul Van Dyk si Benny Benassi. Ultra a semnat un contract pe 4 ani cu Willcox.

In 2018 Wilcox a primit titlul de producer al anului de la Ballantines Music Awards in 2019 a castigat premiul Fonogram pentru cea mai buna piesa electeonica al anului.

😷 Masca obligatorie !
🧾 Intrare :20 ron
🛋Rezervari masa 0741434100

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here