Evenimentul Via-Maria-Theresia a fost anulat din cauza evoluției pandemice de Coronavirus. Oficialii cursei au postat un mesaj oficial care anunță anularea evenimentului.

„Oameni buni, așa cum știm cu toții, lumea s-a cam dat peste cap, fără să ne întrebe. Ne-am fi dorit mult să dăm drumul la înscrieri pentru competiția noastră de tradiție – Via Maria Theresia. Dar datorită accentuării curbei de Coronavirus din ultima perioadă și pentru că nu dorim să punem viața nimănui în pericol, am hotărât să anulăm acest eveniment.
Anul trecut, când am adunat sute de voluntari și în jur de 850 de participanți, nu ne-am fi putut imagina că asemenea cifre ar putea naște nostalgii, doar după 10 luni de zile. Asta e, ne resemnăm, dar nu încetăm să sperăm că vom ieși de aici mai realiști, mai mulțumitori.
Cum numărul îmbolnăvirilor crește azi în România, credem că e mai înțelept să ne exersăm și noi răbdarea. Mai bine ne antrenăm individual, care pe unde, păstrându-ne în formă pentru ediția de anul viitor.
Amânăm deci VMT în acest an, cu toate regretele de rigoare, dorindu-vă tuturor înțelepciune, sănătate și mai ales, energia de a visa mai departe într-o revedere cât mai rapidă. La start, normal.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here