În cazul în care te-ai săturat de monotonia cotidiană și îți dorești o mică escapadă la munte, o excursie din caiac pe lacul Colibița îți oferă tot ce ai nevoie. Sâmbătă, între orele 11.00-18.00, ai ocazia să surprinzi frumusețea lacului Colibița chiar de pe apă.

În ceea ce privește numărul de participanți, trebuie luat în vedere faptul că locurile sunt limitate, între 10 și 12 persoane, iar prețul de participare este de 150 de ron.

Prețul acesta include:

-Caiace comode de o calitate superioară cu un loc sau două;

-Padele(Vâslă) cu o greutate mică și ușor de manevrat;

-Fustiță (spraydeck) folosită pentru a împiedica pătrunderea apei în interior;

-Veste de salvare ergonomice;

-Personal calificat în sporturi nautice;

Scopul principal al excursiei este relaxarea și socializarea, precum menționează organizatorii: ,, Ne dorim să depășim bariera confortului cotidian, să îmbrățișăm simplitatea și profunzimea vieții, să ne relaxăm și să socializăm. Nu este vorba despre competiție, militărie sau dependență de adrenalina, ci despre prieteni, familie, liniște și voie bună.”

Firul roșu al excursiei va lua amploare în dimineața zilei de sâmbătă, când participanții se vor întâlni la locul transmis prin email sau sms. Prima parte a întâlnirii va cuprinde un instructaj despre măsurile de siguranță, poziționarea corectă în caiac și despre vâslirea eficientă.

Mai apoi, după-amiază va avea loc un mic popas, în care participanții vor face o mică trecere în revista a activității anterioare dar și următoare. Pauza de aproximativ o oră va fi urmată de explorarea zonelor mai puțin cunoscute ale lacului Colibița direct din caiac.

De asemenea, organizatorii transmit că nu este necesară o experiența anterioară. Copiii pot participa și ei însoțiți de un părinte în caiacele tandem.

Pentru a putea participa, este recomandat un echipament adecvat:

– Îmbrăcăminte adecvată în funcție de condițiile meteo;

– Pălărie sau orice protecție pentru cap;

– Mănuși de protecție (similare cu cele de bicicletă);

– Pantaloni scurți sau lungi;

– Încălțăminte de apă;

– Haine de schimb;

– Gustări și apă;

Referitor la modul rezervării, puteți suna la numărul de telefon 0726 432 863, sau puteți lasă un mesaj în privat paginii ,,Excursii din Caiac”.

Autor:Antonia Chiciudean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here