UMF Târgu Mureș

Din toamnă, UMF Târgu Mureș își deschide porțile la Bistrița, în fosta clădire utilizată de UTCN, de lângă Casa de Cultură. Încă un pas important, spre a transforma Municipiul într-un adevărat centru universitar, încă o șansă ca tinerii să învețe mai aproape de casă.

Printr-o colaborare sănătoasă cu Primăria Bistrița, aceasta înțelegând importanța proiectului, a cedat Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, imobilul situat pe strada Albert Berger din Bistrița, folosit până acum de Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

„Extensia Universității de Medicină Târgu Mureș de la Bistrița va funcționa în acel spațiu, până când noi, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, vom termina lucrările la întreg campus universitar de pe strada Toamnei.”, a transmis Radu Emil Moldovan pe pagina sa de Facebook.

„Având extensia Universității de Medicină din Târgu Mureș, cea a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, ce se va muta în casă nouă și extensia Universitară Bistrița a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în Municipiu, putem să spunem că generațiile viitoare pot să crească educațional în județ. Și nu ne oprim aici!”, a mai transmis acesta.
Felicitări echipei manageriale a Spitalului Județean de Urgență Bistrița și mulțumim pentru buna colaborare, domnului primar Ioan Turc și consiliului municipal. Continuăm munca, împreună pentru oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here