Coșbuc
Coșbuc

În această după-masă, 6 septembrie 2020, o femeie a fost găsită inconștientă, lângă calea ferată, în apropiere de gara CFR Coșbuc.

La fața locului au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală, unde a fost sesizat faptul că o femeie este căzută pe terasamentul căii ferate, în stare de inconștiență.

Din primele informații, primul echipaj care a ajuns la locul incidentului a constatat că femeia a suferit leziuni incompatibile cu viața. Intervenția este în dinamica, a transmis ISU BN!

Din păcate, la fața locului a fost constatat decesul femeii, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Coșbuc!

,,În această după-masă, un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală a intervenit în localitatea Coșbuc, unde a fost sesizat faptul că o femeie este căzută pe terasamentul căii ferate, în stare se inconștiență.

Din păcate, la fața locului a fost constatat decesul femeii. Aceasta a fost identificată ca fiind în vârstă de 59 de ani, din Coșbuc și, conform primelor verificări, se pare că ar fi fost accidentată de tren.

Totodată, pentru stabilirea exactă a cauzei decesului va fi dispusă necropsia cadavrului. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud care împreună cu criminaliști efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care aceasta a decedat.„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here