Unirea
Unirea

Fetiță lovită de un microbuz pe trecerea de pietoni din Unirea!

Intervenție contra cronometru. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine în cartier Unirea din municipiul Bistrița, unde din primele informații un minor a fost accidentat de un autoturism. Intervenția este dinamică.

Unirea

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a preluat fetița în vârstă de aproximativ 5 ani. În urma unei prime evaluări, victima era conștientă, cooperantă, prezenta leziuni și traumatisme care nu-i pun viața în pericol. Victima, în stare stabilă, a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații amănunțite.

Neatenția și graba șoferului puteau să curme viața fetiței.

Unirea

Polițiștii au intervenit, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe drumul național 17, în cartierul Unirea.
Șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Bistrița- Vatra Dornei, a surprins și accidentat o minoră de 9 ani care, împreună cu mama sa, ar fi fost angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni și pe lângă bicicletă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
S-a întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier Bistrița, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here