Știm cu toții că lipsa locurilor de parcare era o problema destul de mare în Bistrița, dar încet, încet problema începe să se rezolve. Prin demolarea unor chioșcuri vechi și alte clădiri vechi, dărâmate și nefolosite de către nimeni problema locurilor de parcare va dispărea.

În zona Pieței Independenței-Nord au fost amenajate 87 de locuri de parcare. Așadar avem 87 de șoferi mai fericiți, iar zona dintre blocuri va fi mai liberă.

Vor urma și alte zone unde vor fi amenajate noi locuri de parcare.

„87 de noi locuri de parcare au fost trasate în zona Pieței Independenței-Nord, prin reamenajarea unor suprafețe ce nu aveau, practic, utilitate publică, cu restrângerea la doar 3 tronsoane de comercializare și demolarea unor chioșcuri vechi.

În primăvară, întreg perimetrul va fi asfaltat, urmând apoi să fie cuprins într-un proiect de regenerare urbană, cu fonduri europene. Până atunci, optimizăm orice spațiu pentru a compensa deficitul de parcări rezultat din lucrările ample de reconfigurare a axelor de transport în municipiu.”, a declarat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here