Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație pe Drumul Național 17, pe raza localității Mijlocenii Bârgăului.

La locul accidentului, polițiștii au identificat un autoturism condus de o femeie de 20 de ani din Baia-Mare, care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stălp de electricitate.

Șoferița a fost rănită în urma impactului, fiind transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajele de intervenției au găsit la locul indicat o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, în afara autoturismului.

Victima era conștientă și cooperantă și prezenta leziuni la nivelul fetei și unui membru inferior. A fost stabilizata și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, desfășurându-se cercetări cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, conform unui comunicat IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here