Începând cu 15 februarie, Băcănia Ardeleanului Gospodar își deschide porțile pentru toți iubitorii de produse tradiționale și autentice.

Băcănia vă așteaptă cu nerăbdare să vă primească în număr cât mai mare pentru a face parte din povestea Ardeleanului Gospodar și pentru a vă prezenta produsele de calitate superioară pe care aceștia le oferă. Băcănia se deschide la adresa Strada Axente Sever, Nr. 1, în Bistrița.

Imaginați-vă că puteți găsi într-un magazin din apropiere locuinței borcănașe pline cu bunătăți care vă aduc aminte de gusturile din copilărie și vacanțele petrecute la bunici. Poate aveți poftă de o felie de pâine proaspăt coaptă, unsă cu unt și dulceață, sau de niște zacuscă făcută cu hribi adunați direct din pădurile montane.

Când spunem „produse ca la mama acasă”, ne gândim la acele produse care păstrează gustul și aroma vremurilor de odinioară, astfel, la Băcănia Ardeleanului Gospodar sunt alese cu mare atenție cele mai proaspete și delicioase ingrediente și le pregătesc conform rețetelor tradiționale, astfel încât să păstreze înalta calitate a produselor pe care le oferă.

Băcănia Ardeleanul Gospodar vă așteaptă cu sortimente variate și de înaltă calitate, ce cuprind atât produse din carne, cât și produse artizanale, fiecare cu gustul și aroma sa unică. Echipa își pune toată pasiunea și cunoștințele în a selecta cele mai proaspete  produse.

Borcănașele sunt un adevărat tezaur de povești și amintiri, care îți vor face poftă de a gusta din bunătățile pregătite cu atenție și iubire. La deschiderea borcanului, vei fi întâmpinat de aroma fructelor coapte, precum sfeclă, caise, vișine sau flori de soc, care te vor duce cu gândul la serile petrecute la bunici, la bucatele pregătite cu multă dragoste și la gustul autentic al mâncărurilor tradiționale.

Veniți să descoperiți produse autentice și să vă convingeți de calitatea lor!

Sursa foto: Ardeleanul Gospodar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here