Ioan Turc
Ioan Turc

După ce a fost declarat cel mai sigur oraș din România din pricina puținelor cazuri de Coronavirus și eficiența medicilor de acolo, Ioan Turc a vizitat Oradea, un oraș cu administrație PNL, sub îndrumarea primarului Ilie Bolojan, care a transformat orașul.

Ioan Turc

Următorul pas este ca de la Oradea să se ducă vorba-n lume, iar turiștii să pătrundă în orașul rupt dintr-un Occident nemaiîntâlnit de gurile-cască ce nu văd că omul sfințește locul, iar unde se face treabă, oamenii sunt mulțumiți.

„Sunt orașe în România care s-au mișcat foarte bine în ultimii 10 ani. Un bun exemplu este Oradea. De la un oraș îmbătrânit, cu clădirile monument ruinate, cu o economie la pământ, Oradea este astăzi un șantier dinamic, cu o zonă centrală superbă, cu o economie puternică, cu drumuri expres și parcări noi, cu un mediu studențesc în creștere.

L-am vizitat pe primarul liberal Ilie Bolojan, cu care am discutat despre ceea ce ar trebui făcut pentru ca lucrurile să se miște și în Bistrita cât mai repede. Exemplele de la Oradea reprezintă un ghid de bune practici pe care putem să-l folosim cu succes. Nu suntem obligați să facem experimente riscante sau să repetăm greșelile altor administrații, ci putem implementa direct cele mai bune soluții, dovedite în practică.”, a declarat pe pagina sa de Facebook Ioan Turc, candidat din partea PNL pentru Primăria Bistrița.

 

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

Ioan Turc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here