În data de 08.04.2021, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a avut o întâlnire cu locuitorii din cartierul Sărata.

Oameni de acolo vor rețea de gaz metan, canalizare, drumuri asfaltate și șanțuri decolmatate, grădiniță, parc, loc de joacă pentru copii, coșuri de gunoi, lemne de foc la un preț decent, reamenajarea căminului cultural, desemnarea unui reprezentant în locul fostului delegat sătesc, o patrulă de poliție pentru descurajarea furturilor și combaterea actelor de violență și multe altele.

Primarul dorește să le rezolve pe rând pe toate.

„Astăzi m-am revăzut cu locuitorii cartierului Sărata, unde problemele identificate încă din campania electorală încep să fie prioritizate și prinse în diverse stadii de rezolvare.

Din luna aceasta, municipiul Bistrița va avea buget adoptat, iar doleanțele concetățenilor din Sărata vor putea fi gestionate punctual. Într-o enumerare aleatorie, oamenii de aici vor: rețea de gaz metan, canalizare, drumuri asfaltate și șanțuri decolmatate, grădiniță, parc, loc de joacă pentru copii, coșuri de gunoi, lemne de foc la un preț decent, reamenajarea căminului cultural, desemnarea unui reprezentant în locul fostului delegat sătesc, o patrulă de poliție pentru descurajarea furturilor și combaterea actelor de violență etc.

Toate solicitările de mai sus și multe altele vizează binele comunității, iar cei prezenți la întâlnire le-au expus decent, cu bucuria că nu mai sunt ignorați de administrația municipiului care le ia taxe de orășeni. Fiecărei probleme în parte i-am stabilit un calendar pentru identificarea unei soluții sau chiar rezolvarea rapidă. În plus, voi reveni la Sărata ori de câte ori este nevoie pentru a lua pulsul modernizării acestui cartier al Bistriței, care, alături de Slătinița, trebuie scos din uitare, indiferență și regres edilitar.”, a transmis Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here