Un accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 24 decembrie, în Tiha Bârgăului, unde o mașină, condusă de o tânără de 22 de ani, a intrat într-un stâlp.

În mașină se aflau două persoane, tânăra de 22 de ani, din Prundu Bârgăului și un pasager de 27 de ani, din Tureac. Cei doi tineri au fost răniți și transportați la spital.

Pentru aproximativ jumătate de oră s-a circulat alternativ, pe o bandă, polițistii dirijând circulația.

,,În această seară, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 17, în localitatea Tiha Bârgăului.

A fost implicat un autoturism care circula pe direcția Vatra Dornei- Bistrița, condus de o tânără de 22 de ani, din Prundu Bârgăului. Atât ea, cât și un pasager, în vârstă de 27 de ani, din Tureac, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătoarea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul, polițiștii Serviciului Rutier.”, potrivit informațiilor transmise de IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here