Pe raza localității Orheiu Bistriței a avut loc un accident grav, unde un bărbat de 63 de ani, din Ragla, a pierdut controlul direcției autoturismului în care se afla și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care a fost proiectat pe carosabil.

Echipajele de descarcerare au găsit la fața locului conducătorul auto in vârstă de 63 de ani proiectat pe scaunul din dreapta- față, inconștient. Bărbatul a fost extras de urgentă și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Acesta prezenta un traumatism cranian sever, a fost  intubat, stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale.

,,În această seară, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident, produs pe Drumul Județean 172G.

Conform primelor verificări efectuate, un bărbat de 63 de ani, din Ragla, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Orheiu Bistriței, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care a fost proiectat pe carosabil.

Conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital, neputând fi testat cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.”, transmit reprezentanții IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here