acțiuni de prevenire

Acțiuni ample de prevenire și informare pentru cetățeni pe Pietonalul Bistrița! În această seară după ora 19:15, reprezentanți din cadrul Poliției, Jandarmeriei, ISU, DSP și ITM au patrulat și informat pe Pietonalul din Bistrița persoanele de pe terase, dar și grupurile de pietoni și chiar pe cei care patronau localurile, în legătură cu situația creată în urma pandemiei de Coronavirus.

În general, persoanele au respectat regulile, iar la terase erau grupate câte patru persoane, grupurile de pietoni nu depășeau șase persoane. După Pietonal au urmat și alte zone aglomerate, precum Pădurea Schullerwald, magazinele și parcurile.

„Pe tot parcursul stării de alertă, polițiștii din Cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, împreună cu jandarmi, cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, desfășoară zilnic acțiuni pentru prevenirea și limitarea infecției cu Coronavirus. În acest sens, toate locurile aglomerate sunt vizate, inclusiv terasele, parcurile, magazinele, iar polițiștii, alături de ceilalți colegi, le explică faptul că trebuie să aibe grijă de sănătatea lor, în primul rând, dar și de cea a celor din jur. Le reamintim oamenilor de distanțarea socială, le reamintim oamenilor că trebuie să aibe grijă de ei”, a declarat pentru bn.pov21.ro Crina Sîrb, Purtător de Cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Acțiunile de prevenire și informare vor continua în zilele următoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here