Trei echipaje de pompieri, de la Secția de Pompieri Năsăud, au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Tăure. Conform primelor informații, o persoană ar fi rămas în interiorul locuinței.

Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, un bărbat, în vârstă de aproximativ 84 de ani, a fost găsit în interiorul podului și prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În urma celor întamplate, soția bărbatului a suferit un atac de panică și a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD. Femeia a fost stabilizată, însă a refuzat transportul la spital.

În timpul localizării și lichidării focarelor, pompierii militari au scos afară din locuință elemente de mobilier și alte bunuri din locuință, care s-ar fi putut aprinde în orice moment, din cauza flăcărilor.

Intervenția a durat aproximativ 80 de minute, prin îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii și eliminarea tuturor focarelor ascunse, și a afectat o suprafață de 85 mp, constând în acoperișul casei și două încăperi.

Pompierii militari au trecut stabilirea cauzei incendiului. Un coș de fum improvizat, cel mai probabil a fost cauza izbucnirii incendiului, care a fost fatal pentru proprietar, încercând să-l stingă în primele momente ale izbucnirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here